e-shop Contact

Stylish Mom - Eveniment de fashion pentru mamici

Stylish MomFacem apel la toate mămicile care doresc să fie chic, chiar dacă sub cămașa office cresc o burtică de câteva luni, chiar dacă plimbă un bebeluș în parc sau pleacă într-o vacanță de weekend cu familia. Dăm o strigare tuturor mamelor care consideră că hainele reprezintă mai mult decât un mod decent de a se afișa în public – un mod de a-și exprima personalitatea și de a se defini ca femei.

Dacă v-am făcut curioși și curioase, vă dezvăluim câte ceva despre unul dintre cele mai fresh și cochete evenimente marca - EVENTS by UrbanKid.ro: un eveniment de styling pentru mame și viitoare mămici – Stylish Mom. Și încă ceva: este 100% organizat și prezentat de mame. Și cine știe cel mai bine și mai bine prin ce schimbări trece o mamă, cine înțelege nevoile cele mai profunde ale unei mame? O altă mămică!

Detalii si inscriere aici.

 


 

Conferintele Alfie Kohn la Bucuresti

Alfie KohnPe 16 noiembrie Alfie Kohn a sustinut la Bucuresti 2 conferinte: Scolile pe care le merita copiii nostri si Unconditional parenting. Alfie Kohn este unul dintre cei mai cunoscuți și mai controversați autori ai zilelor noaste pe teme legate de creşterea copiilor și educație.

A fost numit de revista Time “poate cel mai vehement critic din ţară la adresa ideilor fixe din educaţie legate de note şi teste standard”. Alfie Kohn a criticat practicile folosite în educația tradițională, cum ar fi competiția, notele, temele pentru acasă, testele standard, sistemul de pedepse și recompense, disciplina convențională.

Criticile aduse de el acestor aceste practici au schimbat perspectiva întregii lumi asupra educației și a motivațiilor reale folosite de copii în procesul de învățare.

Daca nu ati participat la conferinte si vreti sa aflati mai multe despre importanța iubirii necondiționate în educarea copiilor comanda aici cartea lui Alfie Kohn: Parenting neconditionat, de la recompense şi pedepse la iubire şi înţelegere